ABILSALGS PRIVATLIVSPOLITIK

Abilsalg privatlivspolitik

Som kunde hos Abilsalg betror du os dine oplysninger. Denne
privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke informationer
og data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Dette er vigtige oplysninger, så vi håber, du vil tage dig tid til at læse dem.
Husk, at du altid kan skrive en e-mail til info@abilsalg.dk hvis du vil vide mere om hvilke oplysninger vi har om
dig.

Vores persondatapolitik beskriver:

  • Hvilke oplysninger vi modtager og indsamler.
  • Hvad dit samtykke indeholder og hvordan vi
    anvender disse oplysninger.
  • De valgmuligheder, som vi giver dig, og hvordan
    du kan få adgang, opdatere og sletter oplysningerne.

Abilsalg
registrerer ikke umiddelbart personfølsomme data om vores besøgende på
hjemmesiden
eller når du handler i vores forretninger. Hvis vi gør, vil det fremgå tydeligt
i processen. Abilsalg vil
til enhver tid, behandle personoplysninger i overensstemmelse med gældende
lovgivning.

1. HVORFOR SAMTYKKE OG HVAD VI BRUGER DET TIL

Et samtykke er et dokument du skal underskrive, for at
vi kan få lov til at behandle data omkring dig, eksempelvis din e-mail eller
dit telefonnummer. Et lovligt grundlag for behandling af persondata kan også
være en aftale, lovgivning eller ud fra en interesseafvejning. Eksempelvis hvis
du har underskrevet en slutseddel på en bil eller tegnet en serviceaftale, må Abilsalg også
behandle de persondata du har skulle oplyse i forbindelse med dit køb.

Vi bruger dit samtykke til følgende:

  • Indkaldelse til service og dækskifte.
  • Forbrugerinformation- og
    kundetilfredshedsundersøgelser.
  • Markedsføring.
  • Rustinspektionsindkaldelse.
  • Garantiindkaldelser.
  • Nyheder og information om særlige kundefordele
    hos Abilsalg.

Vi lagrer dine data og samtykke indtil du trækker det tilbage
eller efter fem år, hvis du ikke har været aktiv. De informationer du oplyser. er vi forpligtiget
til at opbevare sikkert, så de ikke kan kompromitteres af nogen udefrakommende.

Samtykket kan du kun afgive i en af vores forretninger
eller på www.abilsalg.dk.
Her kan du også kalde dit samtykke tilbage. Læs mere om hvordan du
tilbagekalder dit samtykke under punkt 4.

Bemærk: Mangler vi din tilladelse, kan vi ikke
kontakte dig omkring vigtige serviceindkaldelser og forbrugerinformation, der
kan have indvirkning på din bils garanti og vedligeholdelse

Behandling af persondata kræver dog ikke altid et
samtykke. Et lovligt grundlag for behandling af persondata kan også være en
aftale, lovgivning eller ud fra en interesseafvejning.

2. HVILKE OPLYSNINGER MODTAGER OG INDSAMLER VI?

I dette afsnit kan du læse mere om hvor vi indsamler persondata om dig, hvilke data det drejer sig om og hvordan vi bruger dem.

2.1 Hjemmeside og digitale medier

På vores hjemmesider indsamler vi kun persondata, når
du selv giver det til os. Eksempelvis når du booker et service til din bil
eller bestiller en prøvetur. Ved at benytte vores hjemmesider acceptere du at
vi indsamler fuldstændigt anonymiserede data om dig.

2.1.1 Brug af kontaktformularer ”kontakt mig” og ”book prøvetur”

På andersenbiler.dk kan du benytte dig af vores
kontaktformularer ”Kontakt og sælg din bil”. Begge steder beder vi om følgende informationer:

  • Dit navn
  • E-mail
  • Telefonnummer

Når du sender din informationer til os, modtager vi
dem i et sikkert kundedatabase system til videre behandling. Herved giver du Abilsalg lov
til at kontakte dig via disse informationer, eksempelvis med henblik på at sælge din bil.

2.1.2 Cookiedata

Vores hjemmesider anvender cookies, for at bidrage til
at give dig den bedste oplevelse, vi kan. Cookies er små tekstfiler, der
placeres på din computer eller mobiltelefon, når du besøger websites.

Vi anvender cookies til følgende formål:

  • Forbedre din brugeroplevelse og få avancerede
    funktioner til at virke.
  • Forbedre hastigheden for webstedet.
  • Tillade dig at dele sider med sociale netværk som
    Facebook o.a.
  • Løbende at forbedre vores hjemmeside til fordel
    for dig.
  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine
    præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger
    vores site og kan dokumentere dette.
  • Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte
    samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der
    klikker på den.
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering,
    så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for
    dig.

Vi anvender ikke cookies til:

  • At indsamle personligt identificerbare
    oplysninger.
  • At samle personfølsomme data ind.
  • At videregive personligt identificerbare data til
    tredjepart

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder
(kan variere), men de fornyes efter hvert besøg på vores website.

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://www.minecookies.org/cookiehandtering

Vores egne cookies

Vi anvender cookies til at få vores website til at
fungere korrekt. Det sker f.eks. hvis der tilbydes personaliseringsvalg på
websitet, validering af data såsom telefonnummer, betalingsløsninger, samt
avanceret funktionalitet såsom afstemninger, produktbedømmelser mm.

Tredjeparts cookies

Vores website omfatter funktionalitet der leveres af
tredjepart. Et almindeligt eksempel er en indbygget YouTube video.

Vores website indeholder en eller flere af følgende,
som anvender cookies:

  • Google Analytics
  • Snap Engage
  • Add This
  • Share This
  • Med flere

Deaktivering af disse cookies vil sandsynligvis
afbryde de funktioner, der tilbydes af disse tredjeparter

Cookies til Sociale Websites

For at du nemt kan ”Like” eller dele vores indhold på
sites som Facebook og Twitter har vi inkluderet deleknapper på vores site.

Vores website indeholder følgende, som anvender
cookies:

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Med flere

Konsekvenserne for privatlivets fred på disse varierer
fra netværk til netværk og vil være afhængig af de personlige indstillinger, du
har valgt på disse tjenester.

Cookies til andet brug

Vi afprøver jævnligt nye designs eller funktioner på
vores website. Vi gør dette ved at vise forskellige versioner af vores
hjemmeside for forskellige besøgende og anonymt analysere, hvordan vores
besøgende reagerer på disse forskellige versioner. I sidste ende hjælper det os
til at tilbyde dig et bedre website. Vi bruger cookies til at udarbejde
besøgsstatistik, som viser hvor mange mennesker, der har besøgt vores website,
hvilken type teknologi de bruger (f.eks. Mac eller Windows, hvilket hjælper os
med at identificere, om vores website ikke fungerer som det skal for særlige
teknologier), hvor lang tid de bruger på sitet, hvilken side de ser på osv.
Dette hjælper os med at forbedre vores hjemmeside. Disse såkaldte
analyseprogrammer fortæller os også, på et anonymt grundlag, hvordan folk kom
frem til dette site (f.eks. fra en søgemaskine), og om de har været her før.
Cookies er meget udbredt inden for online-annoncering. Hverken vi, vore
annoncører eller vores reklamepartnere får personligt identificerbare oplysninger
fra disse cookies.

Du kan lære mere om online-annoncering på http://www.minecookies.org/cookiehandtering Du kan fravælge næsten alle reklamecookies
på http://www.minecookies.org/fravalg selv om vi ville foretrække, at du ikke gjorde
det. I sidste ende hjælper reklamer med at holde meget af internettet gratis.
Det er også værd at bemærke, at fravalg af reklamecookies ikke vil betyde, at
du ikke vil se reklamer, blot, at de ikke vil blive skræddersyet til dig
længere.

Du har måske bemærket, at nogle gange efter at have
besøgt et websted, ser du et øget antal reklamer fra det websted, du netop har
besøgt. Teknologien til at gøre dette, er gjort mulig ved hjælp af cookies. Vi
placerer til tider en såkaldt ”remarketing cookie” under dit besøg. Vi bruger
disse reklamer til at vise specielle tilbud og til at opfordre dig til at komme
tilbage til vores site. Du kan fravælge disse cookies når som helst som
forklaret ovenfor.

2.1.3 Ved værkstedsbesøg

Når du skal bruge et af vores værksteder, vil du
første gang du besøger os, blive oprettet som kunde i vores kundedatasystem.
Her skal vi bede dig om følgende oplysninger:

  • Dit navn og adresse.
  • Din hjemme- eller postadresse.
  • Dit telefonnummer.
  • Din e-mail.
  • Din bils registreringsnummer
  • Evt. CVR nr.

2.1.4 Ved køb af bil

Når du køber en bil hos Abilsalg,
indhenter vi en række informationer på dig. Alt afhængig af, hvad hvilken bil
og mærke du køber, vil vi indsamle forskelligt information. Herunder kan du se en liste over hvilke
informationer vi som minimum vil have brug for i forbindelse med køb og salg af
bil:

  • Dit fulde navn
  • Bopælsadresse
  • Dit telefonnummer
  • Din e-mail

Herudover kan der også være yderligere informationer,
vi skal indhente i forbindelse med salg og køb af ny bil. Det vil være i
forbindelse med finansieringen af din bil igennem en af vores
finansieringspartnere. I Det tilfælde vil vi yderlige skulle have oplyst:

  • Årsopgørelser
  • Lønsedler
  • Andre finansielle informationer

Når du ansøger om finansiering, uanset produktet, vil
finansieringsselskabet altid som minimum lave en automatisk profilering ved
hjælp af de oplyste persondata. Dette sker i forbindelse med
finansieringsselskabet kreditvurdering.

3. HVEM VI DELER DINE OPLYSNINGER MED OG HVORDAN

Som kunde hos Abilsalg deler du ofte information omkring dig selv. Det kan være en e-mail eller et telefonnummer. I afsnittet før, kan du se hvilken informationer du deler med os. Årsagen til vi deler informationer med tredjepartnere er flere. Først og fremmest betyder det for dig en bedre service. Du får nyttige informationer om service og andre vilkår, der drejer sig om din bil og sikkerhed. Vi kan også nemt indkalde dig til dækskifte og se hvornår din burde komme til service.

4. HVORDAN DU TILBAGEKALDER DIT SAMTYKKE MED ABILSALG

Ønsker du af den ene eller anden årsag at tilbagekalde
dit samtykke, respekterer vi selvfølgelig dette fuldt ud.

Vi er lovmæssigt forpligtiget til kunne tilbagekalde
alle informationer du har givet til os. Også fra samtlige tredjepartnere. For
at tilbagekalde dit samtykke skal du blot skrive til os på info@abilsalg.dk og fortælle os, at du
vil ophæve dit samtykke med Abilsalg. Husk at skrive dit fulde navn og adresse. Herefter
vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på sletningen.

Du har krav på, at få udleveret alle informationer Abilsalg har
opbevaret omkring dig
i et struktureret, almindeligt anvendt maskinlæstbart format, således at du kan
sende dine personoplysninger til en anden dataansvarlig. Du kan også rette
eller begrænse hvilken persondata vi lagrer om dig. Har du ændringer til dine
oplysninger hos Abilsalg
skal du skrive til os på info@abilsalg.dk

Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener Abilsalg
ikke har overholdt gældende regler om beskyttelse af persondata. 

Klageadgang for forbrugere

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Fortæl os, hvis vi har klokket i det

Vi er kede af, hvis du haft en oplevelse hos Abilsalg
der ikke levede op til dine forventninger. Vores største ønske er, at få rettet
op din oplevelse og få løst udfordringen så hurtigt som muligt. 

Du er altid meget velkommen til at skrive til
os via vores kontakt formular. Find den i linket
herunder. Vi bestræber os, på at
svare tilbage inden for 24 timer. 


SKRIV
TIL OS HER


Er du ikke tilfreds med vores løsninger, kan du
benytte dig af følgende mulighed:

Klager over køb af bil, reparationer og fejl kan
rettes til Ankenævn for biler. Deres adresse er Lautrupvang 2, 2750 Ballerup.
Find mere information på www.bilklage.dk