Find ud af mere om os

Læs lidt om Abilsalg

Abilsalg er en lokal brugtbilsforhandler og bilmekaniker i byen Hundested. Besøg os når du er på udkig efter en bil eller hvis du skal have din bil tjekket på værkstedet.

Du kan være sikker på at alle biler hos Abilsalg har været igennem et højt kvalitetstjek.

Vi ser frem til at se jer


Stort udvalg af brugte biler hos A | bilsalg

 

Besøg os i Hundested idag

Hos Abilsalg har vi altid et stort udvalg af brugte biler af forskellige mærker og typer til salg. Her på siden får du et overblik over de biler, vi har til salg lige nu. Siden bliver opdateret løbende, når der kommer nye biler til. Klik på den bil, du er interesseret i, for at få mere information om den.

Du er også altid velkommen til at kigge forbi os til en snak omkring dit valg af bil. Sig til, hvis du er på udkig efter en specifik model – så gør vi alt, hvad vi kan, for at skaffe den.

Høj kvalitet og 100 % Autotjek.

Du kan altid være sikker på vores tekniske service

Når du køber en bil hos Abilsalg, kan du trygt regne med, at den er gennemtjekket og kvalitetssikret. Vores kompetente medarbejdere har klargjort den på vores eget værksted, og den er kontrolleret i en uvildig synshal efter en brugtbilstest. Den følger også de kriterier, der er i 100 % Autotjek. Når du kører fra aBilsalg i din nye brugte bil, kan du altså være sikker på, at bilen er fejlfri og i god stand i forhold til årgang og antal kørte kilometer.